EUFORIA

Maverick Tile: Plăci Excepționale pentru o Lume Extraordinară

Oferim o gamă specializată pentru Spania, Franța și Portugalia de gresie polisată de 60 x 120. De asemenea, la cerere, putem efectua livrări în orice parte a lumii. Vă invităm să explorați oferta noastră de produse în catalogul nostru.

Serviciul nostru personalizat ne permite să gestionăm proiecte la comandă, putând fabrica modelul solicitat de către clienții noștri. Distribuim produsele noastre la nivel european de la facilitățile noastre din Onda și efectuăm livrări FOB și CIF în orice colț al lumii.

NEO BLACK

Compania noastră

Maverick Tile, o companie consolidată în industria de plăci ceramice, este situată în Onda. De la înființarea sa în 2021, am menținut un angajament ferm pentru excelența în serviciul pentru clienți, oferind o gamă variată de plăci ceramice în diferite formate, finisaje și grosimi. Produsele noastre, inclusiv acoperiri și pardoseli, sunt proiectate în Spania și fabricate în India de către grupul nostru de afaceri.

Versatilitatea design-urilor noastre ne permite să ne adaptăm la nevoile piețelor europene și globale. Ne distingem prin plăcile noastre ceramice polisate și plăcile de mari dimensiuni. În plus, producem piese pentru blaturi de bucătărie cu grosimi cuprinse între 12 și 18 mm, cu lungimi de până la 3200 mm.

Echipa noastră de profesioniști este la dispoziția dvs. pentru a vă asista.

Catalogul nostru de produse este conceput pentru distribuitori la nivel global. Aici veți găsi o varietate de produse și design-uri unice. Vă invităm să descoperiți gama noastră largă și să selectați produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.
ELEGANCE GREY
Elegance Grey
STATUARIO PURE
Statuario Pure
EUFORIA
Euforia
NOVA PEARL
Nova Pearl
NOVA GREY
Nova Grey
RIVIERA GREY
Riviera Grey
RIVIERA BROWN
Riviera Brown
NEO BLACK
Neo Black

Contact

Raquel
Raquel
Spaniolă și Engleză
Misha
Misha
Engleză, Rusă și Spaniolă
Alejandro
Alejandro
Portugheză

Formular de Contact

Telefon

+34 672 37 80 31 Raquel (Engleză și Spaniolă)
+34 619 43 14 00 Misha (Engleză, Rusă și Spaniolă)
+34 692 80 24 14 Alejandro (Portugheză)

Adresă

Avd. del Mediterraneo 108 - 5ª
12200 ONDA (Castellón) - SPAIN